Nevjerovatno: Pas dresiran da vrši reanimaciju (VIDEO)
Foto: Screenshot

Pončo ovo izvodi isključivo sa trenerom

Nevjerovatno: Pas dresiran da vrši reanimaciju (VIDEO)

Španska policija u svojim redovima ima i Ponča, psa koji je uspješno dresiran da, vjerovali ili ne, vrši reanimaciju!

Na video-snimku koji je na svoj profil na Fejsbuku postavila madridska policija vidi se Pončo kako počinje reanimaciju svog partnera koji se pretvara da je mrtav.

Pas je skakao i šapama pritiskao grudi i pravio pauze da bi prislonio uvo na grudi policajca ne bi li čuo otkucaje srca.

Pončo nije odustajao od reanimacije sve dok policajac nije ustao, prenosi Tanjug, pozivajući se na AP.

Policija je napisala na Fejsbuku da Pončo nije oklijevao da spase život.

Ipak, Fernando Rodrigez, portparol madridske policije, objasnio je da Pončo ne može stvarno da spase život na ovaj način, već da je čitava ova tačka kreirana za posjete školama i da nijedan pas to ne može stvarno da uradi.

Pončo ovo izvodi isključivo sa svojim trenerom.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.