Dio prihoda od naplate prakinga za unapređenje uslova u školi
Herceg Novi

Nova parking mjesta na Toploj u Herceg Novom

Dio prihoda od naplate prakinga za unapređenje uslova u školi

Iz „Parking servisa Herceg Novi“ obavještavaju da je dogovor o izcrtavanju parking mjesta na obilaznici oko Osnovne škole „Dašo Pavičić“ sklopljen sa upravom škole, s obzirom da se radi o zamljištu koje je vlasništvo škole, odnosno Minisarstva obrazovanja.

Uz saglasnost za saradnju borda direktora “Parking servisa” i školskog Odbora stupilo se u poslovnu saradnju sa školom radi iscrtavanja i naplate parkinga oko škole, kao i u školskom dvorištu, saopštili su.

"Dio zarađenih sredstava će se mjesečno uplaćivati Osnovnoj školi „Dašo Pavičić“, s obzirom da je parking na njihovom zemljištu, od čega će biti renoviran školski prostor i obezbijeđena nova učila za učenike. Prestali dio zarađenih sredstava će biti usmjeren na uređenje ulice oko škole", kaže se u saopštenju.

Parking oko škole će biti naplaćivan tokom cijele godine, uz napomenu da će se tokom školske godine zaposleni u školi na tom dijelu parkirati sa posebnim karticama, kao oznakom da su zaposleni u navedenoj ustanovi.  

Dvorište škole će biti uređeno za parkiranje vozila samo dok traje školski raspust, tačnije do 20.08.2018. godine.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.