Uhapšen zbog ulične prodaje droge: Oduzet heroin, tri mobilna telefona i 240 eura
Ilustracija

Uhapšen zbog ulične prodaje droge: Oduzet heroin, tri mobilna telefona i 240 eura

Budvanska policija je jutros rano kontolom lica i vozila pronašla i oduzela oko 46 grama heroina. Osumnjičeni je lišen slobode zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Naime, službenici CB Budva su, 19.jun oko 3 sata i 40 minuta, u Ulici 22. novembra, zaustavili vozilo marke „Toyota Avensis” danilovgradskih registarskih oznaka kojim je upravljao N.L. (32) iz Danilovgrada sa privremenim boravkom u Budvi.

"Pregledom vozila policijski službenici su pronašli i oduzeli dva pvc pakovanja sa sadržajem praškaste materije svijetlobraon boje za koju se sumnja da je opojna droga heroin težine 45,8 grama, koja je bila upakovana u dvije pvc kesice težine od po 42,4 grama i 3,4 grama. Daljim pregledom lične torbice N.L. policijski službenici su pronašli tri mobilna telefona, dvije SIM kartice i novac u iznosu od 240 eura za koji se sumnja da je stečen prodajom opojne droge", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Dodaje se da je lice predato službenicima Odsjeka za borbu protiv droge, na dalje postupanje, a koji su daljom kriminalističkom obradom došli do sumnje da je ovo lice imalo namjeru da opojnu drogu stavi u tzv. uličnu prodaju na području Opštine Budva.

Pronađeni heroin biće upućen u Forenzički centar radi vještačenja.

"O događaju je obaviješten državni tužlac u Višem državnom tužilštvu u Podgorici koji je naložio da se N.L. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena prozvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga", saopšteno je iz policija.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.