Pronađeno tijelo trinaestogodišnjeg dječaka koji se utopio u jezeru
Foto: YT Žandarmerija

Kod Zrenjanina

Pronađeno tijelo trinaestogodišnjeg dječaka koji se utopio u jezeru

Tijelo trinaestogodišnjeg dječaka iz Melenaca, čiji nestanak je danas prijavljen zrenjaninskoj Policijskoj upravi, pronađeno je u zrenjaninskom jezeru Peskara, saopštili su iz zrenjaninske Policijske uprave.

Istražuju se okolnosti pod kojima je dječak stradao.

Ranije danas, portal "Zrenjaninski" je objavio vijest, kao i da su iz policije dobili potvrdu da je oko 16 sati, prijavljen nestanak dječaka, koji je poslednji put viđen na jezeru zvanom Peskara, piše Blic.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.