Pronađeno tijelo Musaje Demirija u rijeci
Musaj Demiri

Uprava policije demantuje navode porodice o neangažovanosti

Pronađeno tijelo Musaje Demirija u rijeci

Tijelo Musaje Demirija (34) koji je prije šest dana nestao u Cijevni, pronađeno je večeras, potvrđeno je Vijestima iz njegove porodice.

Kako su kazali, specijalne jedinice policije angažovane su da tijelo Demirija izvuku iz rijeke.

Porodica Demiri apelovala ranije danas na građane da im pomognu u potrazi za Musajom koji je nestao 24. maja nakon kupanja u Cijevni, u blizini pješačkog mosta u Dinoši.

Nezadovoljni su bili odnosom policije koja se, prema njihovom mišljenju, “nije dovoljno angažovala” u potrazi.

Adem Demiri kazao je tada kako smatra da je razlog za takvo postupanje policije njihova etnička pripadnost. Navode porodica demantovali su iz Uprave policije.

“Ronioci su tri dana pregledali teren od mosta u Dinoši do Nijagarinih vodopada, ali posljednja tri dana niko ne učestvuje u potrazi. Od kada smo prijavili nestanak, policija nas nije kontaktirala, niti obavještavala o potrazi. Sada Musaju traži samo porodica”, kazao je tada Adem.

Iz policije je ranije danas saopšteno da su od momenta prijave 24. maja, oko 19 časova intenzivno tragali za Musajom Demirijem.

"Potraga za M.D. nije prestala i ona se nastavlja do daljnjeg. Molimo da demantujete navode da se ne preduzima dovoljno aktivnosti na traganju za M.D. zbog etničke pripadnosti jer ti navodi nisu istiniti. Preduzimaju se sve aktivnosti iz naše nadležnosti", saopšteno je ranije "Vijestima" iz policije.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.