Objavljen snimak ubistva vlasnika podgoričke diskoteke
Foto:Screenshot

Surovu likvidaciju zabilježila sigurnosna kamera

Objavljen snimak ubistva vlasnika podgoričke diskoteke "Beagle"

Crnogorska policija i dalje traga za ubicom vlasnika diskoteke Beagle Midoraga Kruščića koji je likvidiran u bašti restorana "Palata" u podgoričkom naselju Stari aerodrom u pondeljak, 21. maja.

Krupan, visok, obučen u crno, sa kapuljačom na glavi i silikonskom maskom na licu ubica prilazi stolu za kojim Miodrag Kruščić sjedi sa novinarkom  Vijesti i puca u njega.

Kruščić, koji ga je primijetio kako dolazi kroz prolaz zgrade, ustaje od stola ali ubica već puca u njega.

Untitled1

O riješenosti ubice da krvavi plan sprovede do kraja ukazuje i podatak da je Kruščić, ranjen, pokušao da pobjegne ali je nakon dva-tri metra pao na travu. Ubica mu tada prilazi i u njega ispaljuje još hitaca a potom odlazi istim putem odakle je došao.

Sve to se vidi na uznemirujućem snimku sa sigurnosne kamere iz lokala u kojem se surova egzekucija i dogodila, a u čiji posjed je došao "Kurir".

Novinarka Jelena Jovanović koja je sjedjela sa Kruščićem tom prilikom je povredila glavu od stakla koje se polomilo u trenutku dok je pokušavala da se zakloni od egzekutora.

Okupljeni stanari zgrade i gosti lokala, pokušali su da pruže pomoć Kruščiću koji je davao znakove života i u trenutku kada je stigla ekipa Hitne pomoći, podsjeća list.

Policija je nedugo zatim pronašla zapaljen automobil marke "golf"  na Ćemovskom polju.

Kodex/Kurir

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.