Nikolić: Apsolutna pobjeda liste DPSa u Bijelom Polju, nezabilježena u novijoj političkoj istoriji
Nikolić

Pobjednici izbora u većini opština

Nikolić: Apsolutna pobjeda liste DPSa u Bijelom Polju, nezabilježena u novijoj političkoj istoriji

Lista Demokratske partija socijalista ostvarila je apsolutnu pobjedu u Bijelom Polju, Žabljaku, Šavniku, Danilovgradu kazao je poslanik te partije Miloš Nikolić u obraćanju iz štaba DPSa u Podgorici.

Prema njegovim riječima, ubjedljiva pobjeda liste DPSa u Bijelom Polju je nezabilježena u novijoj političkoj istoriji.

Nikolić je kazao da su fantastični rezultati ostvareni u svim opštinama. Kako je kazao, na osnovu 90 i više odsto obrađenog materijala DPS se većinskim brojem mandata vratio kao centralna vlast u Kolašinu.

Najveći broj mandata ta partija je osvojila i u Baru gdje će, kako vjeruje Nikolić formirati vlast sa tradicionalnim koalicionim partnerima.

Većinsku podršku građana DPS je osvojio i u Podgorici.

DPS je izgubio u Plavu, gdje su najveći broj mandata osvojile Socijeldemokrate i u Rožajama gdje je pobijedila Bošnjačka stranka.

Nikolić je ranije kazao da se može konstatovati da je izborni dan prošao bez ikakvih nepravilnosti koje bi mogle ugroziti legitimitet izbornog procesa.

"Svjedoci smo da su se dogodili neki incidenti koji svakako ne odgovaraju adekvatnoj atmosferi izbornog dana, ali je to kreirano od strane opozicije kako bi se diskreditovala pobjeda DPS.Očekujemo ubjedljivu pobjedu", rekao je Nikolić.

 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.