Bjelopoljska noć uvijek lijepa kad ulicom defiluju gimnazijalci (FOTO)
Foto: Kodex

Proslava mature i defile crvenim tepihom

Bjelopoljska noć uvijek lijepa kad ulicom defiluju gimnazijalci (FOTO)

Maturanti bjelopoljske gimnazije "Miloje Dobrašinović" proslavili su sinoć matursko veče tradicionalno u hotelu "Bijela rada".

Crveni tepih, holivudske toalete i senzacionalni vatromet bili su i ove godine prizor koji su posmatrali mnogobrojni građani, prijatelji i porodice okupljeni na glavnom gradskom trgu.

P1020656

Puni života prenijeli su svojom šetnjom pozitivnu energiju Bjelopoljcima, koji su jedva čekali da vide kako su maturanti spremili za oproštaj od srednjoškolskih dana.

P1020738

Direktor gimnazije "Miloje Dobrašinović", Milko Kovačević kazao je za Kodex da je bjelopoljska noć uvijek lijepa kad ulicom defiluju gimnazijalci.

P1020731

Kovačević je istakao da bjelopoljska gimnazija obilježava 94. godine postojanja i ispraća još jednu generaciju maturanta.

"Ovo je izuzetno uspješna generacija maturanata, od njih 130, 56 učenika razred je završilo sa odličnim uspjehom, dok je 35 učenika ponijelo diplomu "Luča". Vjerujem da će upisati željeni fakultet i da će jednog dana postati priznati i poznati ljudi i nosioci razvoja našeg kraja. Ja im to od sveg srca želim", kazao je Kovačević.

P1020646

Direktor je istakao da želi đacima da se u daljem životu osvrnu na onaj put koji će ih dovesti do ostvarenja njihove životne sreće.

P1020680

Marija Cvijović za portal Kodex kazala je da se sjećanja na trenutke provedene sa društvom u školi čuvaju cijeli život.

"Ostaće samo uspomene, sjećanja i po neke zajedničke slike, ali drugovi, koliko god bili daleko, oni će zauvijek imati posebno mjesto u srcu", kazala je ova maturantkinja.

Kaže da se zbog mature i kraja srednjoškolskih dana osjeća srećno, ali sa druge strane i tužno jer se završava jedan bezbrižni period života.

P1020741

Marija je na kraju kazala da je ovo noć koju će pamtiti cijeli život.

Maturantkinja Slađana Veličković za Kodex ističe da će četvorogodišnje školovanje pamtiti po lijepom iskustvu i prijateljima koje je stekla za čitav život.

P1020618

"Tužna sam najviše zbog druženja koje je bilo prelijepo svih ovih godina, jer znamo da sad svi kreću različitim putevima i ko zna kad ćemo se ponovo sresti", navela je Slađana i dodala da se osjeća uzbuđeno zbog novih životnih koraka.

Maturantima želimo da uživaju u godinama koje nose i da školovanje nastave uspješno.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.