URA: Pripremili smo projekat za izgradnju dječjeg vrtića sa svim pratećim sadržajima (FOTO)
Foto: URA

Lokalni izbori

URA: Pripremili smo projekat za izgradnju dječjeg vrtića sa svim pratećim sadržajima (FOTO)

Opštinski odbor URA Rožaje nastavio je sa predstavljanjem programa za predstojeće lokalne izbore. Izborna lista "Rožaje naša kuća" ima jasan plan za poboljšanje uslova predškolskog obrazovanja u ovom gradu, navode iz opštinskog odbora URA-e.

Ističu da, iako predškolsko obrazovanje ima dugu tradiciju, u Rožajama svega 10% mališana ide u vrtić.

“Na godišnjem nivou zbog nedostatka objekata i kapaciteta više od 600 najmlađih stanovnika našeg grada ostaje bez mogućnosti da boravi u vrtiću. Zato je URA pripremila projekat za izgradnju novog objekta dječjeg vrtića sa svim pratećim sadržajima. Objekat je planiran na lokaciji postojećeg Dječjeg vrtića “Boško Buha” sa površinom od 1000 kvadrata sa prostornim kapacitetima za 200 do 250 mališana. Prostor oko objekta biće uređen kao dječje igralište sa potrebnim materijalom”, navode u OO URA Rožaje.

PRVIPRIKAZ

Foto: URA

Zbog loše i neadekvatne saobraćajne infrastrukture koja ugrožava svakodnevni život stanovnika ovog dijela grada potrebno je rekonstruisati saobraćajnice kako bi se popravilo trenutno stanje.

RENDERMOSTA

Foto: URA

“URA je pripremila projekat obnove Ibaračanskog mosta od kojeg će počinjati nova pješačka staza sa trotoarima i svim pratećim sadržajima koja će voditi do autobuske stanice”, zaključuju u GP URA.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.