Demokrate: Sa 4 kvalitetna odbornika zastupaćemo na pravi način građane Plužina
Demokrate

Demokrate: Sa 4 kvalitetna odbornika zastupaćemo na pravi način građane Plužina

"Demokratska Crna Gora izražava veliko zadovoljstvo činjenicom da su nam građani Plužina ukazali za kratko vrijeme ogromno povjerenje, da smo u odnosu na parlamentarne izbore dobili dva i po puta veću podršku i da ćemo sa 4 izuzetno kvalitetna odbornika na pravi način zastupati interese građana Plužina", navodi se u saopštenju ove partije.

Demokrate su navele da je DPS ostvario 40% odsto lošiji rezultat u odnosu na predsjedničke izbore, "što je snažna poruka da će u Podgorici i drugim opštinama pretrpjeti snažan i ubjeldjiv poraz 27. maja".

"Ono što iznenađuje jeste da su predstavnici SNP-a i večeras nastavili sa uvredama na račun Demokrata. Nakon šikaniranja zaposlenih koji su na našoj listi, upada u prostorije partije, najprimitivnijih metoda koje su koristili, večeras su se usudili da javno kažu da su Demokrate kvazi-opozicija. To reći za partiju koja je najveći protovnik DPS-a i Đukanovića, partiju koju pokušavaju satanizovati sa svih strana, partiju čijeg lidera Đukanović svakodnevno brutalno napada, jednu od rijetkih partija koja nikada nije izdala, može samo onaj koji nema elementarne političke časti", navodi se u saopštenju Demokrata.

Ali iz ove partije poručuju da ni to ne treba da čudi.

"Sjetimo se samo da se Milutin Simović na završnoj konvenciji DPS-a u Plužinama bavio isključivo Demokratama, a ne onima koji su vlast u tom gradu i kojima je njegova partija opozicija. Ako tome dodamo da je od svih opozicionih partija i ključnih međunarodnih adresa, samo SNP imala svog predstavnika u liku potpredsjednika partije na inaguraciji Mila Đukanovića, onda je pametnom dosta. Vrijeme je majstorsko rešeto. Samo se vi bavite nama, a mi nastavljamo da se bavimo DPS-om, kako bi ga 27. maja ubjedljivo pobijedili u Podgorici i svim drugim opštinama",zaključuju Demokrate.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.