Osobe rođene u ovom znaku su
Ilustracija

Osobe rođene u ovom znaku su "ljubomorne kao pas", bježite od njih!

Nekima su one simpatične, nekima mračne, ali svakako su upečatljive. Znak Škorpije je poseban po tome što je jedan od najljubomornijih znakova Zodijaka.

Odanost ovog horoskopskog znaka će vas osvojiti u startu. Škorpije su jednostavno najbolji prijatelji za čitav život. Nikada neće odati vaše tajne i biće vam odani.

Idealni su za razne gluposti, s njima ćete se osjećati ponovo mladi, jer su oni energični bez obzira na godine. Daće vam iskrene savjete – od karijere do izgleda. S njima nijedna tema nije tabu.

Ovom znaku možete reći sve tajne, ali i skrivene fantazije. Škorpije su spremne da o svemu pričaju otvoreno i nikada vas neće osuđivati.

Ipak, Škorpije umiju da budu poprilično nezgodne kada je ljubomora u pitanju. Mogu da naprave ekstremno ljubomorne scene. I ne samo da je riječ o ljubomori koja stvara nepodnošljivo peckanje u želucu, već je uključena igra strasti i uzbuđenja. Ljubomora Škorpiji ponekad, priznale one to ili ne, dođe kao afrodizijak. U stanju su da naprave scenu kakavu ni Tarantino ne bi smislio u svom scenariju.

Najveće vrline su im strastvenost u svemu što rade, snalažljivost, hrabrost i iskreno prijateljstvo, dok su im slabosti jednako izražene kao i vrline, u vidu ljubomore, nepovjerljivosti, tajnovitosti i zajedljivosti.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.