Zadavila bebu, pa prijavila da se ugušila: Baranka priznala monstruozan zločin
ilustracija

Usmrtila sina

Zadavila bebu, pa prijavila da se ugušila: Baranka priznala monstruozan zločin

29 -godišnja Baranka M.Š. uhapšena je juče zbog sumnje da je zadavila Baranka uhapšena zbog sumnje da je zadavila šestomjesečno muško dijete, svog šestomjesečnog sina.

Policiju su o slučaju mrtvog djetata obavijestili ljekari iz Hitne pomoći. 

"Na osnovu uviđaja, policijski službenici i nadležni državni tužilac iz Višeg državnog tužilaštva su zahtijevali vršenje obdukcije tijela djeteta budući da su tragovi sa lica mjesta kao i druge policijske mjere i radnje koje su preduzete ukazivale na to da je izvršeno krivično djelo", saopštila je policija.

Preliminarni rezultati pokazali su da je kod bebe smrt nastupila nasilno

Ubrzo nakon toga majka je uhapšena zbog sumnje da je ubila bebu.

Prema pisanju Vijesti,  Baranka Mirjana Škrijelj je priznala  barskim inspektorima da je zadavila svog šestomjesečnog sina, tako što je dijete zadavila ivicom mušeme.

Navodno, ona je svoju bebu zadavila u kući, u naselju Partizanski put u Sutomoru, a potom ljekarima prijavila da joj se dijete ugušilo.

Izvor Vijesti  iz istrage kazao je da ona nije prošla poligrafsko testiranje, ali i da se jako čudno ponašala tokom saslušanja.

“Nije plakala, nije pokazivala nikakav znak žaljenja niti kajanja, nije od nas tražila ni da joj dozvolimo da prisustvuje sahrani svog djeteta”, kazao je sagovornik iz policije.

Kako je saopšteno iz policije,  ona će uz krivičnu prijavu, biti privedena nadležnom tužiocu, zbog osnovane sumnje da je počinila krivično djelo teško ubistvo.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.