OSD Rožaje obilježila Svjetski dan Crvenog krsta i Crvenog polumjeseca prikupljanjem odjeće i obuće
OSD Rožaje

OSD Rožaje obilježila Svjetski dan Crvenog krsta i Crvenog polumjeseca prikupljanjem odjeće i obuće

Omladina Socijaldemokrata Rožaja pridružila se danas akciji pod nazivom “Omladina je Spremna da Doprinese”, tokom koje su prethodnih dana mladi prikupili odjeću i obuću, koju su donirali Dobrotvornom društvu „Merhamet“ iz Rožaja i na taj način simbolično obilježili Svjetski dan Crvenog krsta i Crvenog polumjeseca, 8.maj.

„Ovim činom htjeli smo da damo naš skromni ali nesebični doprinos za one kojima će ovaj vid pomoći biti od značaja. Ono čemu treba definitivno posvetiti veću pažnju jeste briga za socijalno najugroženije, zato smo ovom aktivnošću željeli da ukažemo na neophodnost podržavanja humanitarnih organizacija i pozovemo naše sugrađane na solidarnost“, kazao je Mirsad Kalač, koordinator Omladine SD Rožaje.

image002056fd59cd01020f293e00f77c7723597c9ae94e8cc00e73c2cc5a252f63fab6e92V

Socijaldemokrate dodaju da, kao odgovoran politički subjekt posebnu pažnju posvećuju vrijednostima kao što su pravda, solidarnost i jednakost.

"Te je u skladu s tim u središtu našeg djelovanja zalaganje za pravedno i solidarno društvo i bolji i lagodniji život svih naših građana", poručuju iz ove partije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.