Camić: Bijelo Polje da povrati stari sjaj
Marijana Camić

Camić: Bijelo Polje da povrati stari sjaj

Bijelo Polje treba da povrati stari sjaj i da opet bude grad sporta i kulture, kazala je Marijana Camić nosilac liste 8 koalicije "Za naš grad Bijelo Polje".

„Bijelo Polje mora biti pokretač većine kulturnih sadržaja u sjevernom regionu. Zalagaćemo se za repozicioniranje kulture na gradskom nivou, definisanje kvalitetnih lokalnih kulturnih politika i veću inventivnost i kreativnost u programskim sadržajima. Podržaćemo organizovanje programa iz oblasti kulture na otvorenom prostoru a kao posebnu lokaciju za ovu namjenu tražicemo da se opremi prostor ispred gradskog muzeja", kazala je Camić.

Ona je podsjetila da koaliciju „Za naš grad Bijelo Polje“ čini savez Crnogorske i Stranke pravde i pomirenja.

Camić je dodala da Bijelo Polje, kao nepresušni izvor talentovanih sportista mora i može uvećati ulaganja u sport. 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.