Šahmanović , Tošić, Krcić i Musić isključeni iz Bošnjačke stranke
Orhan Šahmanović

Kršenje statuta

Šahmanović , Tošić, Krcić i Musić isključeni iz Bošnjačke stranke

Orhan Šahmanović ,Ervin Tošić, Dževad Krcić i Ragip Musić isključeni su iz članstva i iz svih stranačkih organa Bošnjačke stranke odlukom Opštinskog odbora u Plavu ove partije.

Iz Bošnjačke stranke kažu da su oni funkcionisali individualni.

"Javnosti je poznato da su oni već duži vremenski period djelovali neusaglašeno sa zvaničnom politikom koju sprovodi partija. Funkcionisali su individualno i bez konsultacija sa zvaničnim organima BS", navodi se u saopštenju.

Dodaje se da je Opštinski odbor Plava ove partije, zaključio da je davanjem podrške i pojavljivanjem na drugoj odborničkoj listi za predstojeće lokalne izbore koji će se održati 27. maja, grubo prekršen Statut Bošnjačke stranke.

"Takvo političko djelovanje je u suprotnosti sa politikom BS-a", zaključuje se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.