Nikšić: Bačena eksplozivna naprava ispred butika
Foto:Onogošt.me

U kvartu iza bolnice

Nikšić: Bačena eksplozivna naprava ispred butika

Nepoznato lice je tokom noći bacilo eksplozivnu napravu ispred butika „Kids dreams“ koji se nalazi u Ulici Nika Miljanića u Nkšiću, u zgradi preko puta bolnice, javlja portal Onogošt.

Tom prilikom je napravljena materijalna šteta – popucala su stakla na pomenutom lokalu.

Kako je kazala Slavka Draganić, majka vlasnika butika Veljka Draganića, ne zna razlog za pomenuti incident.

„Jutros me zvala radnica iz picerije pored da mi kaže da je ispred butika bačena neka eksplozivna naprava. Došla sam i pozvala policiju. Iznenađena sam jer se nikome nijesmo zamjerili i ne znam ko je ovo mogao da uradi“, kazala je ona, piše Onogošt.

Službenici nikšićke policije obavili su uviđaj kojim će se utvrditi o kakvoj eksplozivnoj napravi je riječ.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.