Predsjedništvo DPS-a sjutra svodi odborničke liste
DPS

O predsjednicima opština nakon izbora

Predsjedništvo DPS-a sjutra svodi odborničke liste

Sjednica Predsjedništva DPS-a biće održana sjutra, a tema će biti svođenje odborničkih lista za lokalne izbore u 12 opština.

Mediji se već bave nagađanjima ko je mogući izbor DPS-a kako za gradonačelnika Podgorice, tako i za čelne pozicije u ostalim opštinama.

Prema saznanjima Antene M, kako bi spriječio trošenje energije na lobiranja za funkcije, lider DPS-a Milo Đukanović nedavno je održao sastanak sa čelnicima opština u kojima je ta stranka na vasti i lokalnim liderima DPS i jasno im poručio da se toga okanu, jer će se tek nakon izbora odlučivati ko će biti na čelnoj poziciji grada u kojem DPS osvoji vlast.

Đukanović je bio izričit i da mjesto nosioca odborničke liste nije garancija za mjesto čelnika lokalne vlasti, tamo đe je DPS sa partnerima ili sama osvoji.

Predsjednik države Filip Vujanović raspisao je lokalne izbore za 27. maj u Podgorici, Golubovcima, Šavniku, Žabljaku, Baru, Plavu, Pljevljima, Rožajama, Danilovgradu, Bijelom Polju i Kolašinu, dok će izbori u Plužinama biti održani 20. maja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.