DPS Kolašin: Bečić i Martinović izrekli laži i nebuloze
DPS Kolašin

DPS Kolašin: Bečić i Martinović izrekli laži i nebuloze

Nikada u Kolašinu nije izrečeno više laži i nebuloza nego prilikom jučerašnjeg performansa Alekse Bečića i Vladimira Martinovića, navodi se u saopštenju Opštinskog odbora Kolašin Demokratske partije socijalista (DPS).

"Dok se lažni magistar u svom nadahnutom obraćanju Kolašincima vjerovatno pripremao za odbranu magistarske teze u televizijskom gostovanju, lažni "šumski" koncesionar je pozvao Kolašince da se vrate kući gdje jedino mogu "lako" i "neopaženo" da zarade, a da ne ulažu ništa - dakle isključivo od onoga što im je priroda dala", kažu iz kolašinskog DPS-a.

Ovaj kako kažu "vizionar" je istakao i da je razvojna šansa Kolašina u uvozu.

"Naime, kad bi ga zapalo da odlučuje, Martinović bi počeo da "uvozi" najvrijednije resurse - mlade ljude, sa stečenim znanjima i zarađenim novcem, a (nastavio) da izvozi sirovine i polufabrikate, u prvom redu drvnu građu.

Da priča ove dvojice lažnjaka u Kolašinu nije ostala bez efekata, svjedoče komentari građana koji, zbunjeni onim što su čuli, čitav događaj prepričavaju kao lokalnu anegdotu. Međutim, vjerujemo da Demagozima u ovoj filijali, nakon što im građani Kolašina 27. maja uruče zvaničnu "ocjenu za kvalitet", neće više biti ni do šale ni do politike. Ako je za utjehu nosiocu liste, on uvijek ima plan B - da se vrati porodičnom biznisu", navodi se u saopštenju OO DPS Kolašin.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.