Stoltenberg čestitao Đukanoviću pobjedu na izborima
Jens Stoltenberg

Stoltenberg čestitao Đukanoviću pobjedu na izborima

Generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg uputio je čestitku Milu Đukanoviću povodom pobjede na predsjedničkim izborima 15. aprila i poželio uspješan mandat na funkciji Predsjednika Crne Gore.

„Koristim ovu priliku da pohvalim tvoj lični doprinos vođenju Crne Gore ka članstvu u NATO. Doprinosi Crne Gore našim zajedničkim naporima su bili i dalje nastavljaju da budu izuzetno cijenjeni“, navodi se u čestitki generalnog sekretara NATO-a.

Stoltenberg ističe da se raduje susretu s predsjednikom Đukanovićem već na Samitu NATO koji će za tri mjeseca biti održan u Briselu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.