Mobilna aplikacija za objave Univerziteta Crne Gore
Foto: Univerzitet Crne Gore

Za mobilne telefone sa Android platformom

Mobilna aplikacija za objave Univerziteta Crne Gore

Centar informacionog sistema Univerziteta Crne Gore je objavio mobilnu aplikaciju UCG Objave. Autor aplikacije je Dalibor Ranković, student druge godine Prirodno-matematičkog fakulteta.

Aplikacija koja je namijenjena za mobilne telefone sa Android platformom se može preuzeti na Google Play portalu - UCG Objave, saopšteno je iz Univerziteta Crne Gore. 

Kako se navodi, aplikacija će korisnike, u vidu notifikacija, obavještavati o objavama postavljenim na sajtu Univerziteta Crne Gore za određene smjerove i/ili predmete koje su korisnici izabrali. 

Takođe, ističe se da korisnici mogu da se prijave za vijesti, obavještenja i najave sa bilo koje Univerzitetske jedinice i Rektorata. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.