Još uvijek se traga za Podgoričaninom koji je nestao u srijedu
Ilustracija

Danas će pretraživati akvatorijum u rejonu Buljarice

Još uvijek se traga za Podgoričaninom koji je nestao u srijedu

Ekipe ronilaca Regionalnog centra iz Bijele danas će pretraživati akvatorijum u rejonu Buljarice u potrazi za šezdesetogodišnjim Rankom Berišićem iz Podgorice, koji je nestao u srijedu kada je sa prijateljem Nikolom Macajem krenuo na pecanje.

Na moru je pronađena pedalina, ali ne i Berišić.

Berišić je nestao kada je sa prijateljem Nikolom Macajem krenuo na pecanje. Nedaleko od obale u mjestu Buljarica, dok su bili na pedalini, dunuo je jak vjetar i počeo da nosi plovilo ka otvorenom moru. Macaj je skočio u vodu i zaplivao prema obali. Berišić je ostao na pedalini, a kasnije, kada je i on pokušao da dopliva do obale, jak vjetar ga je spriječio.

Službenici Ministarstva unutrašnjih poslova i Uprave pomorske sigurnosti ( šesti dan tragaju za Berišićem, a u potragu su do sada bili uključeni tri plovila i helikopter, a planirano je i da se uključi vojska, piše Pobjeda.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.