Sa likom Vučića na majici prijetio skokom sa hotela i spriječio iseljavanje
Foto: Tanjug

Beograd

Sa likom Vučića na majici prijetio skokom sa hotela i spriječio iseljavanje

Vlasnik hotela "Prestiž" Bojan Radovanović prijetio je da će izvršiti samoubistvo skokom sa krova tog objekta, ali je odustao od te namjere.

On je poslije nekoliko sati sišao sa krova, a rekao da je to učinio pošto su izvršitelji, koji je trebalo da obave iseljavanje, otišli. Radovanović tvrdi da "kriminalci u dogovoru sa izvršiteljima hoće da otmu njegovu imovinu".

"Moram da branim imovinu. Tim kriminalcima se sudi za nasilje i iznudu, a istovremeno oni nastavljaju da otimaju. Mi smo uputili nadležnima dokaz o vlasništvu, a izvršitelji to ne uvažavaju", rekao je Radovanović za Prvu.

Radovanović je na krovu svog hotela bio u majici sa likom predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, za koga je nakon višečasovne drame rekao da "ga poštuje i da mu vjeruje". 

"Od njegovog dolaska na vlast, otvoreni su mnogi slučajevi, bori se protiv kriminala. Nijesam ja obukao majicu da plašim njih Vučićem, nego da kažem da više ovako ne može", rekao je Radovanović. 

Podsjećanja radi, iz hotela “Prestiž” je ranije rečeno za B92.net da je situacija alarmantna i da su na licu mjesta ekipe Hitne pomoći i policije. 

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura je potvrdila tu informaciju i navela da je od MUP-a saznala da je u toku “iseljavanje”. Kako je kasnije Radovanović rekao, "svi su otišlli pa je on odlučio da siđe". 

Vlasnik hotela tvrdi i da je policija dovedena u nezavidan položaj. 

"Policija je korektna, ona asistira, ali nije na njoj da tumači zakon, to treba da rješava sud. Inače, oni su ranije i odbili asistenciju", rekao je Radovanović. 

Tokom razgovora za Prvu, on je govorio i da je u pitanju imovina koja je upisana na ime njegove supruge, dok mediji navode da je iseljenje naloženo zbog duga. 

Mediji su krajem januara ove godine prenijeli da je tada pokušano iseljenje, ali do toga nije došlo, a kako je navedeno “Radovanović se sklonio na drugi sprat svog hotela iz kog mu se samo vidjela glava”. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.