Natašin otac: Vidljivi trgovi nasilja, nadamo se da će nadležni odreagovati na pravi način
Nataša Bekvala, foto: LJ.Tozev / RAS SRBIJA

Posvađali se zbog novca

Natašin otac: Vidljivi trgovi nasilja, nadamo se da će nadležni odreagovati na pravi način

Natašu Bekvalac pretukao je njen suprug Luka Lazukić u noći između petka i subote, a okidač za sve navodno je bila njegova prevara, ali i sukob zbog novca.

Nasilje nad Natašom se dogodilo u njihovom domu na Dedinju.

- Luka je preksinoć došao pijan kući i legao pored Nataše u krevet. Ona je zatim uzela njegov telefon i videla ljubavne poruke zbog kojih je među njima buknula svađa. Nakon verbalnog konflikta Luka ju je i pretukao - započeo je dobro obaviješteni izvor i dodao:

- On je pobesnio, pesnicama ju je udarao u ranu od carskog reza, nakon čega ju je i vukao po stanu. Strašno je bilo sve to što se dogodilo.

Nataša se u subotu ujutru sama prijavila u Urgentni centar sa povredama glave, a s njom je bila i njena rođena sestra Kristina.

natasabekvalac2andrijadamnjanovichello750x5001

Foto: Andrija Damjanović

Nataša je, kako saznaje Blic, rekla da se javlja u Urgentni jer ju je muž pretukao.

- On je pijana budala. Stiskao me je, šamarao i udarao nogama i rukama - pričala je Nataša kroz suze u Urgentnom.

Slučaj je prijavila policiji i podnijela je krivičnu prijavu.

Nataša Bekvalac se, juče u podne ponovo vratila u Urgentni jer joj je, kako kaže izvor Blica ponovo pozlilo.

- Ona je cijelu noć povraćala i ima teži potres mozga. Tukao je rukama i nogama - kaže izvor Blica.

Pjevačica se u Urgentni vratila u pratnji advokata Nemanje Vlčeka i Suzane Gašić iz adovkatske kancelarije Aleksić sa saradnicima.

- Luka Lazukić je uhapšen. Očekujemo da će mu biti određeno zadržavanje od 48 sati, a potom i pritvor zbog opasnosti da ponovi ovo djelo. Za sada toliko, molim vas. Nataša ne može da govori ništa o tome - rekao je Nemanja Vlčeka.

U Natašin stan na Dedinju juče su došli i njeni roditelji iz Novog Sada.

dragoljubbekvalacivicaveselinovataimages770x4101523788019

Foto: ATA Images

Natašin otac Dragoljub Bekvalac u ekskluzivnoj ispovijesti za "Blic" kaže da su na njegovoj ćerki vidljivi tragovi nasilja i da se trenutno u porodici Bekvalac niko ne osjeća dobro.

- Ne može čovjek biti dobro posle ovakve tragedije. Niko od nas nije dobro. Na Natašinom tijelu su vidljivi tragovi nasilja i trenutno samo mislimo o njenom oporavku – priča Dragoljub Bekvalac.

Dodaje da su trenutno svi zajedno, da je Nataša stalno uz ćerke Hanu i Katju, te da se cijela porodica usredsredila na to da joj pomogne barem emotivno, a fizički oporavak će doći sam po sebi.

- Nataša je javna ličnost i trenutno je u žiži javnosti zbog ovog incidenta tako da vas molim da nas razumijete što još ne želi da priča o ovoj temi niti da se medijski eksponira. Međutim, mogu da vam kažem da se nadamo da će upravo ova nesreća koja se dogodila jednoj javnoj ličnosti probuditi nadležne. Mi smo pravna država, vjerujemo u naše zakonodavstvo i nadamo se da će nadležni odreagovati na adekvatan način jer je krajnje vreme da se stane na kraj nasilju u porodici -kazao je njen otac za Blic.

Samo je kratko dodao da se nada da će ova agonija brzo proći i da će se njegova ćerka brzo oporaviti, a da će pravosuđe uzeti stvar u svoje ruke i riješiti ovaj slučaj.

Izvor: Blic

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.