Porodica njemačkog milijardera izgubila nadu da će ga pronaći živog (FOTO)
Karl-Erivan Haub

Nestao u Alpima

Porodica njemačkog milijardera izgubila nadu da će ga pronaći živog (FOTO)

Porodica njemačkog milijardera, koji je prošle nedjelje nestao u Alpima, izgubila je nadu da će on biti pronađen živ.

Karl-Erivan Haub (58) nasljednik imperije "Tengelman", u subotu se nije vratio sa izleta do čuvenog švajcarskog vrha Materhorn, koji se nalazi na granici sa Italijom.

U saopštenju se navodi da poslije jedne nedjelje provedene u "izuzetno teškim klimatskim uslovima" nema više nade da će Haub biti pronađen živ, prenosi Tanjug.

Stanica gondole gdje je posljednji put detektovan signal Haubovog mobilnog telefona

Spasilačke ekipe u Švajcarskoj i Italiji provele su nekoliko dana tragajući za Haubom.

Haub i njegov brat Kristijan preuzeli su 2000. godine kompaniju koja drži prodavnice softvera i odjeće, a takođe posjeduju veliki broj akcija u supermarketima "Neto" i firmi za onlajn trgovinu "Kalando".

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.