Najzabavniji dječiji događaj u zemlji sljedećeg vikenda  u Delti
Foto: Dječiji proljećni vikend

Dječiji Proljećni Vikend

Najzabavniji dječiji događaj u zemlji sljedećeg vikenda u Delti

Najveći i najzabavniji dječiji događaj u zemlji deveti „Dječiji Proljećni Vikend” biće održan 21. i 22. aprila u šoping molu Delta Siti, u Podgorici.

"Na manifestaciji će učestvovati preko 1.500 mališana iz svih krajeva Crne Gore, koji dolaze iz 50-ak institucija i organizacija koje rade sa djecom.Pripremljen je cjelodnevni program, a za to vrijeme će se predstaviti veliki broj vrtića i osnovnih škola, plesnih klubova, glumačkih sekcija, malih pjevača, plesača, glumaca”, saopšteno je iz PR Dječijeg Proljećnog Vikenda.

Osim zabavnog, kako se navodi, pripremili su i bogat edukativni program.

“Tako će ‘Nacionalni parkovi Crne Gore’ imati radionicu pod sloganom ‘O prirodi brinite i Planetu čuvajte’, u okviru koje će biti organizovan kviz, a spremni su i pokloni”, istaknuto je u saopštenju.

Mališani će, kako je navedeno, uz pomoć Ministarstva poljoprivrede učiti o proizvodnji hrane, ove godine akcenat je na kupovini domaćih proizvoda.

Napominje se da će biti interesantna i kreativna radionica koju organizuje Pošta Crne Gore pod sloganom “Napravi kovertu, pošalji pismo“.

Osim toga, Go Globe će organizovati jezičke radionice u okviru kojih će biti podijeljeni besplatni kursevi stranih jezika.

“Zadovoljstvo nam je i da najavimo da će naši prijatelji iz Helen Doron organizacije, ohrabreni prošlogodišnjim pozitivnim odzivom, tokom oba dana manifestacije, na svom štandu prikupljati donacije u knjigama koje su namijenjene za Resursni centar za sluh i govor u Kotoru. Stoga poziv svima da pokažu humanost i donesu po knjigu”, saopšteno je.

Kako je navedeno, svi programi na Dječijem Proljećnom Vikendu, kao i uvijek do sad, su besplatni.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.