Bojanić: Moja misija je da pomirim svu Crnu Goru, smijenimo Đukanovića i srećan mu put
Sa završne konvencije

Konvencija u Podgorici

Bojanić: Moja misija je da pomirim svu Crnu Goru, smijenimo Đukanovića i srećan mu put

Sa svoje završne predizborne konvencije u Podgorici predsjednički kandidat Mladen Bojanić poručio je da je njegova kampanja bila jeftina i efikasna, a da kandidat DPS-a troši narodne pare.

"Đukanović troši narodne pare ali je narod uz mene", istakao je  Bojanić. 

Iako je navikao da Đukanoviću sa svojih predizbornih konvencija uputi po jedno pitanje, sa završne u Podgorici toga nije bilo.

”Više nema smisla ništa ni pitati čovjeka koji je od 15-og aprila politička prošlost”, istakao je Bojanić.

Bojanić je na završnoj konvenciji pročitao svoju predsjedničku deklaraciju u kojoj je sabrao sve ono što je promovisao tokom kampanje i pozvao građane da budu svjedoci njenog ispunjenja. Bojanić je poručio da se kandidovao da pomiri svu Crnu Goru.

“To je moja misija. Ja neću od nje odustati. Ovo je prvi krug, biće ovog dalje, nisam se umorio tek sam se zagrijao da pravimo svi zajedno Crnu Goru boljom i ljepšom za sve nas”, istakao je Bojanić.

Bojanić je poručio da se u uređenim demokratskim društvima građani i političari bave nekim drugim temama dok se građanima Crne Gore samo serviraju podjele. Pozvao je da se sa tom prakspom prekine.

“Hajmo jednom svi zajedno, slobodni građani, da ostavimo podjele iza nas. Hajmo zajedno da budemo tolerantni, solidarni jedni sa drugima jer je to uspjeh Crne Gore, ne samo moj kao predsjednika, ne samo vas koji ste došli da me podržite. To je uspjeh za sve nas, i za one koji sjutra neće glasati za mene ili će glasati nekog drugog kandidata i oni će shvatiti da je njihov uspjeh ako od ove Crne Gore napravimo uređeno i moderno društvo i za njih. Društvo u kojem se lijepo osjećamo i mi i oni, kako god ko glasao”, kazao je Bojanić.

Bojanić je poručio okupljenima da im ne treba srdžba koju prepušta političkoj konkurenciji, već osmjeh sa kojim mogu da smijene vlast. Osmjeh je ono što njih najviše boli i čega se najviše boje, kazao je Bojanić.

“Njih to najviše boli, njih najviše boli kad ih sa osmjehom i puni argumenata istjerate na čistac. I naravno Đukanovića kojeg je strah. Đukanović se boji svega i svačega. Prvo svojih kolega pa onda naroda jer diktator je ostao sam”, istakao je Bojanić.

Đukanović poručuje da će se boriti protiv mafije ali Bojanić pita gdje je Đukanović. Da li je na strani države ili mafije. 

“Zato da ne rizikujemo, smjenimo ga 15. aprila i srećan mu put”, poručio je Bojanić. 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.