Savez Crnogoraca KiM: Bezrezervna podrška Mladenu Bojaniću
Mladen Bojanić

Predsjednički izbori

Savez Crnogoraca KiM: Bezrezervna podrška Mladenu Bojaniću

Crnogorci okupljeni u svojoj krovnoj asocijaciji u pokrajini- Savezu Crnogoraca Kosova i Metohohije, u susret predstojećim predsjedničkim izborima u Crnoj Gori izražavaju snažnu i bezrezervnu podršku predsjedničkom kandidatu Mladenu Bojaniću, saopštio je Vučina Popović ispred tog Saveza.

“Očekujemo da će njegovim izborom u Crnoj Gori biti uspostavljenja vladavina prava, te da će svojim angažovanjem budući predsjednik Crne Gore doprinijeti da Crnogorci budu priznati kao konstitutivni narod u južnoj pokrajini države Srbije”, kazao je Popović.

Takođe, kako navodi, očekuju da će pBojanić doprinijeti donošenju odluke o povlačenju crnogorskog  priznanja lažne države „Kosovo“, što, kako navode, kosovsko-metohijski Crnogorci kolektivno i zdušno očekuju.

“U isto vrijeme vjerujemo da će budući predsjednik Crne Gore učiniti maksimum napora da se u crnogorsku Metohiju vrati svih 30.000 protjeranih Crnogoraca, kao i da će se izboriti za njihovu punu reintegraciju na tom prostoru”, zaključeno je u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.