Bošnjak: Đukanoviću ne odgovara velika izlaznost pa se pozivi dostavljaju nakaradno
Foto: Branka Bošnjak

Bošnjak: Đukanoviću ne odgovara velika izlaznost pa se pozivi dostavljaju nakaradno

"Ovo je slika kako se dostavljaju, a da se ne dostave pozivi za glasanje na predsjedničkim izborima u nedelju", navodi se u saopštenju poslanice Demokratskog fronta Branke Bošnjak.

Bošnjak kaže da su koverte sa pozivima u gomilama stavljene na pretinace, a ne u pojedinačna sandučad.

"Radi se o mom ulazu u profesorskoj zgradu u Džordža Vašingtona. Očigledno Đukanoviću ne odgovara velika izlaznost pa je i ovakvo nakaradno dostavljanje poziva, smišljeni vid opstrukcije. Jer mnogi građani neće znati da su te gomile na vrhu pretinaca u stvari njihovi pozivi za glasanje", kaže Bošnjak.

Dodaje da ima dosta onih koji ako ne dobiju poziv, ne znaju koje im je biračko mjesto i odustanu od izlaska na izbore.

"Dobro to zna Đukanović, koji je daleko od pobjede u prvom krugu, pa onda pokušava svim sredstvima da smanji izlaznost što njemu direktno ide u prilog. N,o ni ovo jadno šibicarenje koje je, sigurna sam, unaprijed dogovoreno sa DPS rukovodstvom u Pošti, je samo iskaz nemoći i panike u kojoj se Đukanović nalazi. Zato građani, ne dajte se obeshrabriti, svi masovno na izbore bez obzira da li vam je ili nije uručen poziv za glasanje, jer ovog puta je pobjeda tako blizu a svakom diktatoru jednom dođe kraj, pa i ovom našem. Nijedan opozicioni glas ne smije ostati van biračke kutije",poručila je Bošnjak.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.