Milačić poručio Haradinaju: Dalje ruke od Crne Gore
Marko Milačić

Milačić poručio Haradinaju: Dalje ruke od Crne Gore

Ramušu Haradinaju, bivšem lideru Oslobodilačke vojske Kosova (OVK), koji se tereti za teške zločine nad Srbima i nelojalnim Albancima, počinjene na Kosovu, poručujem: dalje ruke od Crne Gore, navodi se u saopštenju predsjedničkog kandidata Marka Milačića.

"A svog brata po ideji, kriminogenom mentalnom sklopu i  mračnoj prošlosti - slobodno vodite sa sobom u Prištinu. Pa taman spavali zajedno u Žutoj kući, nedaleko odatle”, poručio je predsjednički kandidat Marko Milačić, komentarišući poziv ovog političara sa Kosova da građani Crne Gore glasaju za Mila Đukanovića na predstojećim izborima.

Premijer Kosova Ramuš Haradinaj juče je, za prištinsku televiziju T7, izjavio kako Albanci u Crnoj Gori treba da na predstojećim predsjedničkim izborima podrže kandidata Demokratske partije socijalista (DPS).

Ovim se, kako smatra Milačić, "Haradinaj zahvalio DPS-u i Đukanoviću lično za priznavanje lažne države Kosovo".

”Ovim frapantnim miješanjem u crnogorske izbore postalo je više nego očigledno da je Đukanovićevo priznavanje lažne države Kosovo, stiglo na naplatu. Vodeći se logikom da se sličan sličnom raduje, Đukanović i Haradinaj nastavljaju svojevrsnu koaliciju nastalu 2008. godine kada je naša vlast, suprotno, kako je premijer Marković kazao, volji 85 odsto građana, stavila pečat na priznanje tkz. nezavisnog Kosova”, smatra Milačić.

On je istakao da nikada neće priznati lažnu državu Kosovo, niti će to uraditi partija koju on predstavlja i čiji je on predsjednički kandidat na ovim izborima, ističući da će učiniti sve da se ova nedemokratska oduluka poništi.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.