Vuković podržala Milačića: Ne zagovara potrošeno
Aleksandra Vuković

Vuković podržala Milačića: Ne zagovara potrošeno

Nezavisna odbornica u SO Žabljak, doskorašnja odbornica DEMOS-a ali i bivša članica Predsjedništva te partije, Aleksandra Vuković, podržala je predsjedničkog kandidata Prave Crne Gore, Marka Milačića, na predstojećim izborima, saopšteno je iz Prave Crne Gore.

Po struci profesorica svjetske književnostI Vuković je kazala da sa zadovoljstvom podržava kandidaturu Milačića na predstojećim predsjedničkim izborima.

"Na crnogorskoj političkoj sceni konačno se pojavio neko ko jasno, glasno i argumentovano iznosi svoje stavove, neko koga nije strah da bude potpuno drugačiji od ostalih i da ne zagovara potrošeno, lažno i poslušničko 'mora se tako', neko ko je pozvao sve građane ove zemlje da zajedno, poštujući i njegujući našu tradiciju koja nas je vjekovima održala i po kojoj smo u svijetu bili poznati, izgradimo modernu i dostojanstvenu državu'', istakla je Vuković.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.