Demokrate postale bogatije za veliki broj Bjelopoljaca, Bojaniću na raspolaganju
Sjednica Inicijativnog odbora

Demokrate postale bogatije za veliki broj Bjelopoljaca, Bojaniću na raspolaganju

Inicijativni odbor Demokratske Crne Gore Bijelo Polje, u susret predsjedničkim izborima, podigao je partijsku infrastrukturu na viši nivo, kako bi što efikasnije odgovorio postavljenim zahtjevima i zadacima izbornog štaba predsjedničkog kandidata opozicije, Mladena Bojanića.

Kako je saopšteno iz te partije, na održanoj sjednici donijet je niz zaključaka i odluka  u susret predsjedničkim izborima, kako bi Demokrate Bijelo Polje zajedničkom kandidatu opozicije Mladenu Bojaniću stavile na raspolaganje sve svoje ljudske i materijalne resurse.

-Pored toga, sastav odbora je proširen sa 20 novih članova. Ujedno, stvorene su formalne pretpostavke za održavanje Prve izborne konvencije opštinske organizacije Demokrata Bijelo Polje, na kojoj će se izabrati Opštinski odbor i njegovo rukovodstvo, a što će se, prema utvrđenom planu, desiti u mjesecu aprilu - kaže se u saopštenju.

Dodaje se da ni ovog puta nije izostala terenska i sveobuhvatna  kampanja ,,od vrata do vrata”, koja je nezaobilazni i sastavni dio politike Demokrata, na teritoriji cijele opštine Bijelo Polje.

"Kampanja je rezultirala time što su Demokrate postale bogatije za veliki broj Bjelopoljaca - učlanjeno je na stotine novih članova, a mnogi od njih su već sada spremni da se uključe u aktivnosti pružanja podrške jedinstvenom kandidatu opozicije za Predsjednika, Mladenu Bojaniću.

Zaokruživanjem partijske infrastrukture u Danilovgradu i Bijelom Polju ovog mjeseca i formiranjem odbora u još nekoliko manjih opština u Crnoj Gori, Demokrate će u potpunosti zaokružiti svoju partijsku infrastrukturu i tako ključno doprinijeti razvlašćivanju Demokratske partije socijalista", zaključili su iz partije Alekse Bečića.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.