Đukanović razgovarao sa skijašicom Jelenom Vujičić: Sport važna promotivna šansa Crne Gore
Foto:DPS

Posjeta Žabljaku

Đukanović razgovarao sa skijašicom Jelenom Vujičić: Sport važna promotivna šansa Crne Gore

Predsjednički kandidat Demokratske partije socijalista Crne Gore Milo Đukanović boravio je danas u posjeti Žabljaku i tom prilikom se sreo sa mladom skijašicom Jelenom Vujičić, koja je nosila crnogorsku zastavu na ovogodišnjim Zimskim olimpijskim igrama u Južnoj Koreji.

Predsjednik DPS Milo Đukanović čestitao je Vujičićevoj na postignutim sportskim uspjesima i poželio joj sreću u daljem radu, uz čvrsto uvjerenje da će država Crna Gora kroz ulaganja u sport i sportsku infrastrukturu dalje podsticati razvoj te oblasti i posebno razvoj mladih sportskih talenata.

„Crna Gora je ponosna što je najmlađa učesnica Olimpijade u Južnoj Koreji nosila našu zastavu. Želim da tebi i ostalim tvojim drugovima iz reprezentacije čestitam na dostojnom reprezentovanju Crne Gore na tom takmičenju. Naravno, danas sam ovdje i drugim poslom i zajedno sa predsjednikom Opštine sam sada pogledao to što su planovi ovdje za unapređenje skijaške infrastrukture na Savinom kuku. Jako se radujem da je država planirala dovoljno sredstava već za ovu godinu da uloži u infrastrukturu, dakle u lakšu dostupnost skijališta, a onda da uloži u zimsku i skijašku  infrastrukturu na samom skijalištu, čime se bitno poboljšavaju uslovi ne samo za turiste, nego i za takmičare poput tebe. Tako da se radujem da ćeš ti i da će tvoji drugovi i drugarice imati priliku da se ovdje u kvalitetnijim uslovima obučavaju, da dostižu dobre rezultate, da se kvalifikuju za reprezentantivne domete, da se ovdje dobro pripremaju i da na odličan način predstavljaju Crnu Goru na međunarodnom planu. Ja sam ubijeđen da je sport jako važna promotivna šansa Crne Gore i da Crna Gora ne smije da ispusti tu priliku, jer uz pomoć sporta može sebe na najbolji način predstaviti međunarodnoj javnosti“, istakao je Đukanović.

2969465519070717626444467066837971823198210n

Foto:DPS

Vujičić se zahvalila predsjedniku DPS na lijepim željama i istakla da joj je čast što je imala priliku da razgovara sa njim.

„Prvenstveno želim da Vam poželim dobrodošlicu ovdje u Žabljak i da kažem da mi je čast što stojim ovdje sad pored vas. Što se tiče Olimpijskih igara i mog nastupa na Olimpijskim igrama, ponosna sam na to što sam imala čast da nosim zastavu svoje države i da predstavljam boje svoje države. Dala sam maksimum i trudila se najviše što mogu da predstavim našu Crnu Goru u najboljem mogućem svjetlu“.

Predsjednik DPS svoju predsjedničku kampanju je nakon Žabljaka nastavio posjetom Šavniku, gdje je razgovarao sa građanima i aktivistima Opštinskog odbora DPS Šavnik, a večeras je u Pljevljima u 19 sati u Sportskom centru „Ada“ biti održana konvencija „Milo Đukanović – za stabilnost i napredak Crne Gore“.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.