Lavice sjutra sa Poljskom u Bijelom Polju: Dođite da navijamo zajedno
Foto: ZPRP, sa poslednje utakmice sa Poljskom

24. mart u 18h

Lavice sjutra sa Poljskom u Bijelom Polju: Dođite da navijamo zajedno

Ženska rukometna reprezentacija Crne Gore igraće sa Poljskom u subotu, 24. marta utakmicu četrtog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Francuskoj.

“Zaslužili smo sa vrhunskom ekipom i atmosferom plasman na prvenstvo Evrope. Nadam se da ćemo sa prvog mjesta zaokružiti kvalifikacioni ciklus. Potrebno je i sjutra u Bijelom Polju da zadržimo isti fokus, a neće bito lako, jer očekujemo jaču i bolju reprezentaciju Poljske”, kazala je Đurđina Jauković za Pobjedu po dolasku iz Gdinje, gdje su “crvene” u derbiju trećeg kola Grupe 2 savladale domaćina 26:20.

Najefikasnija igračica u tom meču u crnogorskoj reprezentaciji bila je Raičević sa 8 golova, Mehmedović je postigla 6, Radičević 5, Bulatović Katarina 4, Jauković 2, dok su po 1 gol postigle Pavićević i Grbić.

Lavice su u dosadašnjem dijelu kvalifikacija ostvarile maksimalan učinak.

Utakmica u sportskoj hali "Nikoljac" u Bijelom Polju počinje u 18 časova.

Organizatori pozivaju sve navijače reprezentacije da dođu u velikom broju i podrže "zlatne lavice" na putu ka Evropskom prvenstvu.

2934518810216370143434122823748434n

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.