Tači: Demarkacija mora danas da se završi!
Hašim Tači

Nasilje u Skupštini nedopustivo

Tači: Demarkacija mora danas da se završi!

Predsjednik Kosova Hašim Tači na Fejsbuku je ocijenio da je nasilje u Skupštini nedopustivo i da je to loša slika Kosova za svijet.

"Pozivam sve poslanike da nastave rad, bez obzira na rizične taktike protivnika liberalizacije viza. Demarkacija treba da prođe danas. Nemojte da dopustite da vas iko izaziva, naročito oni koji žele da Kosovo drže daleko od evropskih vrednosti i izolovanim", napisao je Tači na Fejsbuku.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.