Maltretirao majku, pa pokušao da aktivira bombu na kraju ga policajac upucao
Ilustracija

Požarevac

Maltretirao majku, pa pokušao da aktivira bombu na kraju ga policajac upucao

Policijac iz Požarevca je prilikom intervencije po prijavi da J.Z. (36) fizički zlostavlja majku, ispalio hitac u nogu osumnjičenog.

On je tom prilikom pokušao da aktivira eksplozivnu napravu prijeteći policajcima da će ih pobiti, saopšteno je iz Policijske uprave u Požarevcu.

Osumnjičeni je zbrinut u Opštoj bolnici u Požarevcu, dodaje policija i navodi da će po otpuštanju iz bolnice uz krivičnu prijavu biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Požarevcu.

U saopštenju se precizira da je policija intervenisala po prijavi da J.Z. fizički zlostavlja majku. 

J.Z. je jednog od policajaca iz patrole udario elektrošokerom, a ranjen je nakon što je na policijske službenike krenuo sa eksplozivnom napravom u ruci. 

Prethodno su policijski službenici ispalili hitac upozorenja u vazduh, ali se J. Z. oglušio o upozorenje policijskih službenika, navodi se u saopštenju. 

U pretresu kuće osumnjičenog pronađene su tri ručno napravljene eksplozivne naprave, elektrošoker, jedna improvizovana naprava nalik na pištolj, bokser i četiri noža. 

J.Z. se tereti da je počinio krivična djela napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.