Demokrate: Nikolić skreće pažnju sa DPS-a
Albin Ćeman

Demokrate: Nikolić skreće pažnju sa DPS-a

Član Glavnog odbora Demokrata, Albin Ćeman, ocijenio je da poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Andrija Nikolić mora da preusmjerava pažnju javnosti sa, kako navodi, požara koji bukti unutar DPS-a.

On je regaovao na današnje saopštenje poslanika Demokratske partije socijalista (DPS) Andrije Nikolića, koji je naveo da su Demokrate antizapadna i anticrnogorska opozicija.

Ćeman tvrdi da je sada već jasno da DPS ne zna šta da radi zbog sukoba u svojim redovima.

"Nikolić mora da vadi kestenje iz vatre i da preusmjerava pažnju javnosti sa požara koji bukti unutar DPS-a", rekao je Ćeman.

Ćeman tvrdi da im nervoza i panika koju ima DPS zbog zajedničkog kandidata muti pamet, pa zaboravljaju na neke proruske aktivnosti koje su, kako kaže, ne tako davno imali.

"Trebalo bi se podsjetiti bliske prošlosti, kad već Rusiju ne vadite iz usta. Ko je doveo ruske tajkune u Crnu Goru? Ko je sa Deripaskom nazdravljao šampanjcem u čast pljačke KAP-a i budžeta Crne Gore? Koga je Lavrov optužio da im je nešto obećao, nešto dobio zauzvrat, a onda ih prevario? Naravno, Mila Đukanovića lično. Kome je Šojgu dao 300 miliona kojima se gubi svaki trag? Na osnovu svega ovoga, a imajući u vidu i da DPS ima potpisan Sporazum o saradnji sa Jedinstvenom Rusijom, jedini kandidat koji je po mjeri i volji Železnjakova je kandidat DPS-a", dodao je Ćeman. 

Ćeman tvrdi da su u DPS-u trgovci vjerskim i nacionalnim osjećanjima koji planiraju, kako navodi, da i ovu izbornu kampanju vode dijeleći Crnu Goru na patriote i izdajnike.

"Problem je što je u vrednosnom i moralnom sistemu koji intimno gaji statista Nikolić sinonim za patriotu Svetozar Marović, koji je volio Crnu Goru dok je krao, jureći četnike i partizane, dok je paralelno sa tim punio tajne bankovne račune. Za imitatora Andriju patriote su Kuljača, Rađenović, Golubović, Pavićević i mnogi drugi funkcioneri DPS-a, zbog kojih tužilaštvo mora da radi u tri smjene", tvrdi Ćeman.

Ćeman ističe da je svima jasno da DPS nema kandidata.

"Suštinski problem u Nikolićevom DPS-u je što više nemaju koga da izdaju, jer su svakoga kome su služili izdali, pa su se sad usmjerili jedni na druge. Kako drugačije protumačiti ovu šaradu oko predsjedničkog kandidata DPS-a, osim kao borbu oko prevlasti međusobno zaraćenih frakcija", ocijenio je Ćeman.

Demokrate su Nikoliću poručili da nastavi da ih napada.

"Svakim njegovim napadom podrška gospodinu Bečiću, Abazoviću i novoj generaciji političara ne prestaje da raste. Hvala vam na tome. Samo ga se vi pazite unutra. Ko zna u koju će frakciju DPS-a završiti kako se sukob bude približavao eskalaciji. Ovim putem želimo da mu stavimo do znanja da suštinski i nije bitno koju će DPS frakciju izabrati - Milovu, Duškovu, Miličinu ili pak frakciju Milutina Simovića (koliko god to apsurdno zvučalo), jer ćemo ih sve onako zajedno, na gomili, poslati na sramne stranice crnogorske istorije", zaključio je Ćeman.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.