Srpska koalicija

Srpska koalicija poziva na okup

"Predsjednički izbori pitanje opstanka srpskog naroda u CG"

Predsjednički izbori pitanje su opstanka i časti cijele srpske nacije i vitalnog interesa Srpskog naroda u Crnoj Gori, saopštio je Robert Žižić, član predsjedništva Srpske koalicije.

"Svjedoci smo izdaji i ulizivanju NATO-u i zapadu od strane izdajničkog režima i ništa manje izdajničke parlamentarne opozicije u Crnoj Gori. Posle davanja državnosti lažnoj državi Kosovu od strane Đukanovićevog režima i posle uništavanja naše vojne moći, posle pristanka na uništenje domaće privrede i totalne rasprodaje svega što vrijedi u Crnoj Gori… samo omađijani Srbi mogu glasati za režimskog kandidata na predstojećim državnim izborima u Crnoj Gori ili za kandidata njihovih parlamentarnih „opozicionih“ pomagača, koji zajedno već tri decenije uništavaju identitet i dušu Srpskog naroda u Crnoj Gori", kazao je Žižić.

On je pozvao Srbe da "pokažu zube NATO-u i njegovim režimskim i „opozicionim“ pomagačima u Crnoj Gori".

"Ako već moramo da nestanemo, neka to bude u borbi, a gdje je borba i Bog pomaže!

Srpske patriote u Crnoj Gori se nalaze na istorijskom zadatku pred svojim precima i potomcima. Zato im jasno nudimo našeg kandidata ispred Srpske koalicije, koji će se cijelim svojim bićem zalagati za vojnu i ekonomsku integraciju sa Ruskom federacijom i za srpsku slogu, onako, kako nam je to Sveti Petar Cetinjski ostavio u amanetu!

Srbi u Crnoj Gori na okup. Znate šta Vam je činiti. Od Vas zavisi naš opstanak ili nestanak", poručio je Žižić.


 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.