URA podržala Bojanića: Zajednički kandidat opozicije pobjeđuje DPS
Foto: URA

URA podržala Bojanića: Zajednički kandidat opozicije pobjeđuje DPS

Glavni odbor Građanskog pokreta URA večeras je podržao jedinstvenog opozicionog kandidata Mladena Bojanića, u susret predsjedničkim izborima zakazanim za 15. april.

U pokretu URA su još jednom podsjetili da samo “jedinstveni opozicioni kandidat može pobijediti DPS”, ali i da druge opozicione partije moraju voditi računa o opštem interesu, a ne stranačkom rejtingu.

„Kandidaturom Mladena Bojanića za predsjednika ostvarili su se višemjesečni napori Građanskog pokreta URA ka pronalaženju zajedničkog kandidata opozicije. Još jednom pozivamo sve istinske opozicione subjekte u Crnoj Gori, koji su ranije istakli kandidature, da od njih odustanu, čime bi jasno pokazali da im je imperativ pobjeda opozicionog kandidata na predsjedničkim izborima. Svaki drugačiji postupak pokazao bi da im cilj nije smjena DPS-a“, stoji u saopštenju ove stranke.

Glavni odbor je podržao i predlog da novi potpredsjednik Građanskog pokreta URA bude predsjednik cetinjskog odbora Filip Adžić, a novi šef medijskog tima Bojan Jevrić.

Adžić je na posljednjim cetinjskim izborima ostvario najbolji rezultat od svih opozicionih partija, sa preko 15 odsto podrške građana. Važi za jednog od popularnijih funkcionera Građanskog pokreta URA, a odbor koji predvodi ima čak pet odbornika u Skupštini Prijestonice.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.