Evo kojim je lažima Putin šarmirao Melaniju Tramp
Foto: Kurir

Evo kojim je lažima Putin šarmirao Melaniju Tramp

Tek sada, osam mjeseci nakon zajedničke večere tokom samita G-20 u Njemačkoj, otkriveno je o čemu je Vladimir Putin razgovarao s američkom prvom damom.

Kako bi je šarmirao, ruski predsjednik je odlučio da se pohvaliti svojim uspjesima.

Ruski predsjednik Vladimir Putin dao je intervju za novi dokumentarni film "World Order 2018", u kojem je priznao kako je lagao američku prvu damu Melaniju Tramp prilikom njihovog posljednjeg susreta.

Naime Putin i Melanija su sjedjeli jedno pored drugog na večeri tokom samita G-20 u Hamburgu, a ruski predsjednik je pokušao da Melaniju šarmira malim lažima. Tokom razgovora, u kojem se većinu vremena hvalio, Melaniji se pohvalio i o veličini svog ulova tokom ribolova, prenose Novosti.

"Naravno, kako bi svako napravio u takvoj prilici, malo sam dodao, ispričao malu laž. Kada govorite o ribolovu i veličini riba, ne možete a da ne uljepšate i povećate ulov", našalio se u dokumentarnom filmu Putin i dodao kako je Melaniji ispričao i sve o poluostrvu Kamčatka, kao i tamošnjoj fauni, ali i tigrovima.

Prije nego što su sjeli jedno pored drugoga na večeri, prva dama i Putin susreli su se kada su Melaniju poslali da pokuša da okonča višesatni sastanak između ruskog predsjednika i Donalda Trampa, ali u tome baš i nije uspjela.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.