Kako mikrotalasna može pomoći u svakodnevnoj rutini šminkanja
Foto: Ilustracija

Oduševila žene ovim malim trikom

Kako mikrotalasna može pomoći u svakodnevnoj rutini šminkanja

Svi volimo cake koje nam olakšavaju život i štede vrijeme, a pogotovo kada se radi o jednoj od najneomiljenijih aktivnosti kada je šminkanje u pitanju - pranju četkica i sunđera. Ovaj trik ćete željeti da isprobate još večeras!

Ako puder i korektor nanosite bjuti blenderom, onda sigurno znate koliko je zamorno prati ga nakon svake upotrebe, a nataloženi slojevi proizvoda unutar njega nikada ne mogu do kraja da se operu. Zato ovaj trik mijenja sve! Na društvenoj mreži Redit, jedna korisnica okačila je svoj metod pranja bjuti blendera i žene su oduševljene!

Naime, ona kaže da svoj bjuti blender čisti tako što ga stavi u mikrotalasnu, i da iako zvuči uvrnuto, odlično radi posao, prenosi Žena Blic.

"Napunite šolju do pola vodom i sipajte malo deterdženta za sudove. Ubacite u nju bjuti blender i stavite u mikrotalasnu na jedan minut. Sva šminka će izaći van!", napisala je i dodala da pazite kad vadite blender iz mikrotalasne jer je jako vruć.

Odmah nakon ove objave javilo se nekoliko žena koje rade isto, a one koje su je tek sad isprobale, podijelile su utiske.

"Hvala za ovu objavu! Upravo sam očistila bjuti blender u mikrotalasnoj i oduševljena sam rezultatima. Iznenadilo me koliko je prljavštine izašlo. Odsad ću ga uvijek čistiti ovako", napisala je jedna od onih koje su isprobale ovu hit caku.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.