Agović na čelu LP Bijelo Polje: Olakšati poslovanje mladima, otvoriti nova radna mjesta
LP Konvencija u Bijelom Polju

Novi program za sjever

Agović na čelu LP Bijelo Polje: Olakšati poslovanje mladima, otvoriti nova radna mjesta

Liberalna partija Bijelog Polja na petoj redovnoj izbornoj Konvenciji izabrala je novi Opštinski odbor i predsjednika Odbora. Za predsjednika LP Bijelo Polje delegati su podržali Samedina Agovića, koji će u narednom četvorogodišnjem mandatu obavljati ovu funkciju, saopšteno je iz ove partije.

Agović je pozvao sve sugrađane da se pridruže liberalima u kreiranju bolje budućnosti Bijelog Polja.

On je kazao da će imati zadatak da svi zajedno vrate povjerenje u političare i politiku iskrenim zalaganjem za građane i grad.

"Posebno je značajno da se olakša poslovanje mladima, otvaraju nova radna mjesta i omogući kvalitetno školovanje koje bi zadržalo mlade koji odlaze", kazao je Agović.

Konvencija koja je okupila preko 60 ljudi, jednoglasno je podržala takav program bjelopoljskih liberala i biće okosnica budućeg djelovanja u suret lokalnim izborima u Bijelom Polju na kojima će LP ponuditi građanima takav program.

U saopštenju Liberalne partije navodi se da je, novi predsjednik Odbora Samedin Agović član najviših organa LP, diplomirani ekonomista koji je prošao niz obuka za evropske projekte, IPA fondove, obuke za javnu upravu i demokratiju u Norveškoj, Strazburu i Kini, dugogodišnji predsjednik Džudo i rvačkog kluba „Favorit“, jednog od najorganizovanijeg i najboljeg sportskog kolektiva u Bijelom Polju.

Konvenciju su pozdravili i potpredsjednik LP Zdravko Šoć, generalni sekretar Esad Šainović i portparol Ammar Borančić, saopšteno je iz LP.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.