PzP Rožaje: Šta slavi Bošnjačka stranka? Koji su njihovi uspjesi?
PzP

Ukazuju na tešku situaciju Rožaja

PzP Rožaje: Šta slavi Bošnjačka stranka? Koji su njihovi uspjesi?

Pokret za promjene Rožaje sa žaljenjem ukazuje na tešku situaciju u kojoj se nalaze građani Rožaja i sjevera! Nažalost aktivan doprinos ovako teškoj i kompleksnoj situaciji dali su predstavnici Bošnjačke stranke! Ovom prilikom postavljamo nekoliko pitanja javnosti Rožaja kao i cjelokupnoj crnogorskoj javnosti, navodi se u saopštenju Pokreta za Promjene Rožaje.

Oni su postavili niz pitanja javnosti, kako u Rožajama tako i cijeloj Crnoj Gori?

„Šta slavi Bošnjačka stranka? Koji su njihovi uspjesi? Da li je njihov uspjeh ukidanje naknada majkama, koje su u ogromnom broju slučajeva jedini izvor prihoda u velikom broju rožajskih porodica? Da li gospoda iz Bošnjačke stranke smatra uspjehom povećanje poreza na dodatu vrijednost (PDV) što za proizvod ima poskupljenje života i životnih namirnica, što sve u zbiru daje još veći procenat gladnih i siromašnih?", pitali su javnost.

Oni su pitali da li se uspjehom Bošnjačke stranke može smatrati ukidanje socijalnih primanja građana koji žive u stanju socijalne potrebe i koji jedva sastavljaju kraj sa krajem?

Isto tako postavili su pitanje javnosti, a i gospodi iz Bošnjačke stranke da odgovare koliki je njihov udio u zaduživanju opštine Rožaje?

"Ne zaboravimo dug je preko petnaest miliona eura sa tendencijom rasta… Da li i koliko su zaposlili u lokalnoj i državnoj upravi svojih glasača i koji je osnovni meritum za rad u lokalnoj i državnoj upravi? Da li je u pitanju znanje, vještine i kompetencije ili partijska poslušnost i pripadnost? Na ovo i slična pitanja jednostavan je odgovor“! Dakle da konstatujemo kao plod ovakve retrogradne politike imamo „uspješno“ raseljavanje opštine Rožaje, koje se iz dana u dan povećava… Jezik brojki je neumoljiv što pokazuje i statistika", kazali su iz PzP-a.

Najbolji primjer je, kako su anveli, slika današnjeg Gornjeg Ibra, nekadašnjeg giganta i ponosa ne samo Rožaja već i cijele Crne Gore.

"Današnja slika je mjera i Bošnjačke stranke i Demokratske partije socijalista! Ako slika govori više od hiljadu riječi, onda je današnja slika Rožaja dovoljna i za više od hiljadu riječi… Ne treba zaboraviti najave čelnika Bošnjačke stranke vezano za obnovu Gornjeg Ibra! Građani Rožaja pamte…Dakle, suština njihovog djelovanja je opstanak na vlasti kao i očuvanje sopstvenih privilegija“, naglasili su iz PzP Rožaje.

Pokret za promjene Rožaje uvjeren je da Rožajama treba vlast po mjeri svih građana a ne vlast koja je uspjela da raseli i osiromaši jednu od potencijalima najbogatijih opština!

Dokle???, poručili su iz PzP Rožaje.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.