Marković sjutra u Sofiji
Duško Marković

Sastanak lidera Zapadnobalkanske šestorke

Marković sjutra u Sofiji

Premijer Duško Marković učestvovaće sjutra na radnom sastanku lidera Zapadnobalkanske šestorke u Sofiji, na poziv predsjednika Vlade Bugarske i trenutnog predsjedavajućeg Savjeta Evropske unije (EU), Bojka Borisova.

Borisov, kako se navodi u saopštenju Vladinog Biroa za odnose sa javnošću, organizuje sastanak sa predsjednikom Evropske komisije (EK), Žan Klodom Junkerom.

"Ostale delegacije će predvoditi predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Dragan Čović, predsjednici Kosova i Srbije, Hašim Tači i Aleksandar Vučić, kao i premijeri Albanije i Makedonije, Edi Rama i Zoran Zaev", navodi se u saopštenju.

Sastanku će prisustvovati i visoka predstavnica EU za vanjske poslove bezbjednosnu politiku, Federika Mogerini i evropski komesar za susjedsku politiku i proširenje, Johanes Han.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.