Podgoričanin uhapšen zbog prijetnji i nanošenja lakih tjelesnih povreda
ilustracija

Podgoričanin uhapšen zbog prijetnji i nanošenja lakih tjelesnih povreda

Podgoričanin A.N. (53) uhapšen je zbog prijetnji dvojici sugrađana i nanošenja lakših tjelesnih povreda jednom od njih.

A.N.  je uhapšen 16. fenruara zbog sumnje da je prijetio M.V. (66) i D.R (39) Iz Podgorice, te da je  pritom nanio i lakše tjelesne povrede M.V. sve u cilju sprječavanja izvršenja sudske odluke u kojoj je A.N. naloženo da isprazni i napusti stambenu zgradu u kojoj je stanovao, saopštila je polcija.

"Policijski službenici su, u zakonskog roku, uz krivičnu prijavu, priveli A.N. nadležnom tužiocu, zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično djelo laka tjelesna povreda. Protiv njega je takođe Sudu za prekršaje podnijet i zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog prijetnji odnosno prekršaja iz čl. 8 Zakona o javnom redu i miru.", navodi se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.