DPS Bar dogovorio plan djelovanja u susret predsjedničkim i lokalnim izborima
Sa sjednice

DPS Bar dogovorio plan djelovanja u susret predsjedničkim i lokalnim izborima

Sjednica Izvršnog odbra OO DPS Bar kojoj je prisustvovao član Izvršnog odbora DPS CG Goran Jevrić, održana je u četvrtak. Na sjednici su sumirani rezultati rada u proteklom periodu i dogovoren plan djelovanja u susret predsjedničkim i lokalnim izborima.

Na sjednici je takođe donijeta odluka da se na predstojećoj sjednici Opštinskog odbora DPS Bar članovima da na usvajanje Odluka o formiranju  Opštinskog izbornog štaba koji će brojati preko 70 članova, te Odluka o formiranju radnih grupa za sprovođenje izbornih aktivnosti.

"Konstatovano je da su ranije formirani timovi Savjeta mladih DPS Bar, u proteklom periodu, obišli preko 200 domaćinstava u gradskom i prigradskom području, te da su utisci koji su građani Bara ovom prilikom iznijeli, potvrdili uspješnost politike  naše Partije.Iskazano je zadovoljstvo radovima koji se izvode na području opštine Bar, prvenstveno  onim koji se odnose na oblast vodosnabdijevanja i tretmana otpadnih voda, te najavama da će biti završeni prije ugovorenog roka.", saopšteno je iz barskog DPSa.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.