Australija: Ministrima zakonom zabranili seks sa zaposlenima
Malkolm Turnbul

Loša praksa

Australija: Ministrima zakonom zabranili seks sa zaposlenima

Ministrima će po novom zakonu biti zabranjeno da se upuštaju u seksualni odnos sa osobljem, izjavio je premijer Australije Malkolm Turnbul.

On je rekao novinarima u Kanberi, nakon što je njegov zamjenik priznao da je bio u vanbračnoj aferi sa osobom zaposlenom u ministarstvu, da se ministri ne smiju upuštati u seksualne odnose sa zaposlenima, bilo da su u braku ili slobodni.

- U 2018. godini, nije prihvatljivo da ministri imaju seksualni odnos sa nekim ko radi za njih. To je veoma loša praksa na radnom mjestu i svi znaju da iz toga ništa dobro ne izađe - ocijenio je Turnbul.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.