Smrt majke i ćerke u Beranama: Obdukcija pokazala da nema tragova nasilja
Berane, arhiva

Smrt majke i ćerke u Beranama: Obdukcija pokazala da nema tragova nasilja

Obdukcioni nalazi o uzrocima smrti Miroslave Gačević (78) i njene ćerke Dragane Gačević (41) koje su pronađene mrtve juče u svojoj kući, u naselju Hareme u Beranama, pokazali su da nema tragova nasilja i da dosadašnja saznanja ukazuju da je nastupila prirodna smrt.

Tužilac Vrhovnog državnog tužilaštva u Bijelom Polju Hasan Lukač jutros je Televiziji Vijesti kazao da su Gačevićeve živjele u kući Miroslavinog brata Branka Vlahovića.

Starica koja je bila nepokretna pronađena je mrtva na krevetu, a njena ćerka pored kreveta u zgrčenom položaju.

Slučaj policiji su prijavile komšije primijetivši da Gačevićke nedjelju dana nisu izlazile iz kuće. 

Njih dvije su raseljena lica koja su živjela od penzija.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.