Mandić: U Beranama pobijedila tradicionalna Crna Gora
Andrija Mandić

Pobjeda opozicije putokaz za predsjedničke izbore

Mandić: U Beranama pobijedila tradicionalna Crna Gora

Građani Berana izbornim rezultatom u potpunosti su demantovali predsjednika DPS-a Mila Đukanovića koji je najavljivao apsolutnu pobjedu, a politički subjekti koji nijesu uspjeli da pređu cenzus treba da budu primjer potencijalnim kandidatima na predsjedničkim izborima, rekao je za portal IN4S lider Nove srpske demokratije Andrija Mandić.

“Partije koje nijesu uspjele da pređu cenzus u Beranama treba da posluže kao primjer onim predsjedničkim kandidatima koji znaju da ne mogu na kvalitatan način da se suprostave kandidatu DPS-a, ali imaju neke lične ambicije i želje da zabilježe određen izborni rezultat”, kazao  je Mandić za IN4S.

On je dodao da je ovo dobra prilika da opozicija upozori takve kandidate da ne rasipaju narodnu energiju, a sve odgovorne pojedince političkog života pozovu da podrže zajedničkog nestranačkog kandidata koji, u tom slučaj, ima velike šanse da pošalje DPS u prošlost.

Mandić smatra da svaki lični i partijski interes, koji je iznad interesa građana, mora biti kažnjen.

On je istakao da je predlog Demokratskog fronta da se opozicija ujedini i stane iza nestranačkog predsjedničkog kandidata na izborima – jedini način za pobjedu na predsjedničkim izborima.

“Nestranački predsjednički kandidat mora biti blizak građanima, političkim partijama, intelektualcima. Dakle, čovjek koji želi da donese promjene na bolje građanima Crne Gore. U Beranama su birači to prepoznali”, kazao je Mandić.

Prema njegovim riječima, u Beranama je pobijedila tradicionalna Crna Gora.

“Poslata je poruka da će se Crna Gora vratiti samoj sebi i da će biti ono što je nekada bila. Država sa kojom su se ponosili njeni građani i koja je diktirala sve moralne standarde ne samo u okruženju, već i šire”, kazao je Mandić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.