Cetinje: Uhapšena dva lica zbog nasilja u porodici, oduzet Audi Q7
ilustracija

Cetinje: Uhapšena dva lica zbog nasilja u porodici, oduzet Audi Q7

Policija Cetinja je preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, a sa akcentom na kontrolu bezbjednosno interesantnih lica na teritoriji Opštine Cetinje, uhapsila dva lica za kojima je bila raspisana potraga.

Kako je saopšteno, službenici OB Cetinje su, pronašli i lišili slobode bezbjednosno interesantno lice F.R. (33) iz Cetinja na osnovu lokalne potrage koja je raspisana zbog sumnje da je počinio krivično djelo nasilje u porodici ili u porodičnoj zajednici.

On je uhapšen i predat službenicima CB Podgorica koji su ga i potraživali.

„Postupajući po operativnim saznanjima, a na osnovu prethodno pribavljene naredbe sudije za istragu Osnovnog suda u Cetinju, službenici OB Cetinje su izvršili pretres porodične kuće koju koristi F.R. Tom prilikom policijski službenici su pronašli i oduzeli: devet komada metaka nepoznatog kalibra, 6,6 metara štapina, 19 kapisli, prigušivač „Pat Pend 7,65 mm m84”, futrolu za pištolj, jedan okvir od pištolja i kesu baruta. Pronađeni i oduzeti predmeti biće upućeni u Forenzički centar na vještačenje. O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Cetinju koji će se nakon vještačenja izjasniti o kvalifikaciji djela koji se odnosi na pronađene predmete", saopštila je Uprava policije,

Policija je u mjestu Belveder, na magistralnom putu Cetinje – Podgorica, uhapsila F.K. (27) za kojim je od strane Osnovnog suda Cetinje bila raspisana nacionalna potraga radi izdržavnja zatvorske kazne u tajanju od 28 dana zbog sumnje da je počinio krivično djelo nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici. F.K. je nakon hapšenja sproveden u ZIKS.

"Preduzimajući navedene aktivnosti, službenici OB Cetinje su po nalogu državnog tužioca u ODT u Cetinju privremeno oduzeli pmv marke „Audi Q7” budvanskih registarskih oznaka od bezbjednosno interesantnog lica D.D. (40) iz Cetinja.", stoji u policijskom saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.