Crnogorac se zbog Kaće Grujić preselio u Beograd: Imam sjajnog momka
Foto:Instagram

Crnogorac se zbog Kaće Grujić preselio u Beograd: Imam sjajnog momka

Pjevačica Katarina Grujić već nekoliko mjeseci uživa u romansi sa Kostom Obradovićem, koji se zbog ljubavi prema zgodnoj folkerki preselio u srpsku prijestonicu.

Iako je Kaća na početku veze krila identitet svog partnera, nedavno je ruku pod ruku sa njim došla na jedno gradsko dešavanje.

- Kosta ne voli da se eksponira, ali kako sada stvari stoje, moraće da se navikne na sve ovo, jer su mediji dio mog posla. Vidim da mu nije prijatno jer ne voli da se slika, niti ima pretenziju da uđe u ovaj svijet - rekla je Kaća za Alo i nagovijestila da će poziranje sa novim dečkom pred paparacima uskoro moći da bude njihova svakodnevica.

- Mogu da se pohvalim da imam sjajnog momka, koji može da me prati i da ide uz mene. Kosta je divan, a prije pet mjeseci se preselio iz Budve u Beograd - rekla je Katarina, ali se na pitanje da li to znači da je već započela zajednički život sa momkom samo zagonetno nasmijala.

- Neću više da pričam o njemu jer sam se nekoliko puta opekla. Nema potrebe da toliko eksponiram svoj privatan život, pogotovo jer sada treba da mi izađe novi album, koji sam dugo pripremala - kaže Kaća i dodaje da će novi muzički projekat izaći krajem februara ili početkom marta koji je, kako kaže, potpuno predstavlja. 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.